tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen viettoa...

Pääsiäistä vietettiin kuinkas muuten kuin ponien merkeissä.

Lauantaina Smevallens Geisha muutti uuteen kotiinsa.Geisha varsoo kesällä uusien omistajiensa iloksi oriista Usvaniityn Lordi.Onnea matkaan Geisha , tee monta kaunista varsaa!



Sunnuntaina olimme sitten poikien kanssa seurakilpailuissa Elimäellä.Hemuli osallistui ajaen raviohjelmaan ja Lordi suoritti ratsain perusmerkin ohjelman.
Hemuli käyttäytyi varsin tyynesti ja mallikkaasti, niin kuin ison miehen kuuluukin.Verryttelyryhmä oli varsin mielenkiintoinen, kun samaan aikaan maneesissa verrytteli keppihevonen, ohjasajaja ja 2 ponia taluttajien kera ja joukon jatkona Hemuli kärryineen.





Hemuli suoritti ohjelman hyvin tasaisesti ja sai vielä kotiinviemisiksi ruusukkeen:)







Vaikka Lordi on tässä maneesissa käynyt muutamaan kertaan , keksi se että maneesin takaseinään on takuulla piilotettu poninsyöjä:) Samassa verryttelyryhmässä oli muutama todella jännittynyt hevonen joten liekö sitten tarttuneen niistä tuo kyttäily.
Ohjelma tuli suoritettua kuitenkin vaikka Lordi varsin tarmokkaasti vastusti joutumista takaseinän likelle.Molemmat laukat kuitenkin nousivat oikein ja muutenkin meno näytti ihan mukavalle ;





Maanantaina samassa paikassa kilpailtiin sitten esteillä .Niihin osallistui myös Usvaniityn Helka, sekä 50cm että 60cm luokkaan.Ensimmäisen luokan Helka suoritti ruusukkeen arvoisesti!Itse en paikalle päässyt , mutta toivottavasti saan jostain kuvia Helkasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti