keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kesäistä puuhailua:)

Lauantaina olimme kouluratsastuskilpailuissa Kat-Jus tallilla Elimäellä.Hemuli osallistui raviohjelmaan ajaen Hannan kanssa, tuloksena 104p , muuten hyvä ja tasainen suoritus, mutta Hanna muisti rataa hieman vikaan ... ja loppuradasta tuli yksi yhteistyökatkos.Kokonaisuus oli kuitenkin hyvin siisti , joten tästä on hyvä jatkaa kohti Vermoa ja Mustialan finaalia.
Lordi osallistui raviohjelmaan ja C-merkin ohjelmaan Weeran kanssa.Nämä olivat Weeran ensimmäiset kilpailut ja Lordin toiset.Raviohjelma sujui todella hyvin ja pisteitäkin kertyi mukavasti, tuomarin loppukommentti "kaunis ratsukko" osui juuri oikeaan:) , sitä pari todellakin oli!
C-merkin ohjelmassa Lordia alkoi jo harmittamaan hellepäivän vietto kouluradalla, joten pisteet jäivät sen myötä kovin vaatimattomiksi.Treeni jatkuu:)


Viikonloppuna kelit vaihtelivatkin helteen ja kovan ukkosen välillä ja taivas näytti väliin todella erikoisen väriseltä.Tyyntä myrskyn edellä;
Usvaniityn James; poseeraus pönötys oli vähän hukassa:)
Hemuli vahtii kaikkea mitä tehdään...


 Ja Santeri hiiriä (jollei nuku istualtaan) ikää kunnioitettavat 16-vuotta:)


Poikalaumassa on havaittavissa lievää yhdennäköisyyttä;Tiistai iltana jatkettiin taas kärryttelyharjoituksia, Jou-Jou aloitti harjoitukset huomattavasti siskoja myöhemmin ,joten se harjoittelee nyt ohjasajoa.
Justiina, Jessica ja Julia sen sijaan vetävät jo reippaasti kärryjä, pätkittäin mennään jo ilman taluttajaa jopa ravissakin.

Justiina ;
Jessica;
Ja Julia;


Justiina ja Jou-Jou ovat myytävänä.
Jessistä ja Juliasta olen haaveillut parivaljakkoa, mutta Jessin lienee ensin kokeiltava raviuraa, lahjoja tuntuisi olevan:)


Hemuli ja prameemmat vermeet;


1-vuotiaita on menossa Hippoksen näyttelyyn ensiviikolla 5 , vähän huimaa kuinka käy.Hemulin lapset ovat toinen toistaan parempia liikkujia, mutta tuleeko se esiin siinä hetkessä jonka ne lautakunnan edessä ovat, siinäpä kysymys...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti