perjantai 9. toukokuuta 2014

Varsoja ja kevätpuuhia

Tämän vuoden varsoista ensimmäiset ovat syntyneet.Vanhamamma Elsa v.d. Horst varsoi kevään ensimmäisen 16.4.Tulokas on punaruunikko ori nimeltään Usvaniityn Jones.Pieni kokoinen terhakka poika tämä!


Almnäs Konvalj varsoi 23.4 illalla ruunikon orivarsan Usvaniityn Jean.Jean on huomattavan isokokoinen ja vähän hitaamman puoleinen, harkitsevampi tyyppi.

Sunnuntaina 27.4 kävimme Primustallilla esiintymässä "pienessä shettis showssa".Mukana olivat Usvaniityn Hemuli valjakkona Taimiojan Hannan ajamana ja poikansa Usvaniityn Jesse maastakäsin esitettynä.

Isi...

...ja poika autossa.

Vähän on tullut otettua kevätkuvia, tässä 2-vuotiaita tammoja; Usvaniityn June ja Janeth

Usvaniityn Jippu

Usvaniityn Jenny


Usvaniityn Janeth

Tänä keskiviikkona oli sitten vuoden odotetuin päivä, eli laitumelle lasku.Voi sitä riemun ja menon määrää kun päästiin tuoretta maistelemaan!Lordin kevätlook...

Hemuli laittoi astetta paremmaksi :)


Oreista on cemit otettu pari viikkoa sitten ja samalla tehtiin yksi ruuna, Usvaniityn Jimi.Tämä n.97cm korkea erittäin kiltti ja sympaattinen poika etsii sitä omaa rakastavaa perhettä pikkuhiljaa.Jimi on ajolle opetettu ja toimii sekä tiellä että kentällä.Julsamorous Elfrieda eli Elli kävi ensimmäisessä oikeassa näyttelyssään Lahdessa, josta tuli palkinnoksi EH ja sijoitus luokkansa kolmanneksi!!


Bestikset, joilla kyllä puuhaa ja ideoita on!
 Joka paikkaan on ängettävä...
 ...ja aina oltava kaiken keskipisteenä...tässä "ihaillaan" varsaa...ja tiedetään että lähestyä ei saa.


1 kommentti: