sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Kohti Joulua :)


Haluamme toivottaa kaikille Hyvää Joulua Ja Onnellista Uutta Vuotta !  Mutta mitä kaikkea syksyllä vielä puuhattiinkaan...

Yhdistyksen syyskokouksessa Usvaniityn Janeth (Usvaniityn Hemuli - Usvaniityn Hulda) palkittiin parhaat pisteet Hippokselta saaneena 3-vuotiaana. Janeth on ollut ikäluokkansa paras myös 1- ja 2-vuotiaana.

  Janeth Kouvolan Hippos näyttelyssä syyskuussa.


Syksyn aikana viiminen 2-vuotias on opetettu ajolle.Usvaniityn Jillaroo on hyvin rauhallinen oppilas. Vuoden vaihteen jälkeen jatkamme ajo-oppia seuraavan ikäluokan kanssa , joka onkin varsin pieni;tammat Janna ja July sekä oripoika Jones ja ruuna Johannes.


 Kaikkihan ei aina etene ihan niinkuin haluaisi joten joskus tarvitaan hieman uusia suunnitelmia ja uusia tuulia...Usvaniityn Lordi on toistaiseksi muuttanut kohti uusia haasteita ja kasvattimme Usvaniityn Jasmiini tuli sairaslomalle  kotisille.Toivottavasti Lordi nähdään tulevana kesänä kisakentillä :)


Sadetta on kyllä riittänyt ainakin meidän tarpeiksi.Ponit on välillä tulleet hyvinkin ajoissa sisälle ja varsat pitäneet sitten pyjamabileitä jotta kuivuisivat aamuksi.Huonoilla keleillä myös pihattoponit syövät sisällä.
Päädyn tammapihatossa oli patjan vaihto, ponien oli ihan välittömästi paastävä testaamaan ja koenukkumaan...hyvältähän tuo vaikutti , käyttäjäpalautteesta päätellen :)Muuttoliikettä 
Ruunamiehet Usvaniityn Jean ja

 Usvaniityn Jästi ovat löytäneet uudet hyvät kodit.Toivomme molemmille runsaasti hyviä hetkiä uusissa kodeissa uusien perheiden parissa.On ollut mukava kuulla että hyvin ovat molemmat pojat viihtyneet :)

Suru-Uutinen 
 Muistoissamme Elsa v.d. Horst 
18.5.1990-15.11.2015
Löysin Elsalle todella ihastuttavan eläkekodin aiemmin syksyllä.Uskoin Elsan saavan viettää pitkän aikaa ihania eläkepäiviä, mutta kohtalo päätti toisin.Saimme yllättävän suru-uutisen Elsan eläkekodista.
Kuvassa Elsa syyskuun alussa Lappeenrannassa Hippoksen näyttelyssä.

Kotisilla 
Mikäs se on nauttiessa lämpöasteista ja auringonpaisteesta 19.12 ....
 


 Ja taas on tuunattu ja tupsutettu ja muutama kuva napsaistu;

Usvaniityn Jesse


Sabatini v. Stepelo

Usvaniityn Terry (Usvaniityn Jesse - Sabatini v. Stepelo)

Usvaniityn Jason ( Usvaniityn Hemuli - Almnäs Tahiti )Usvaniityn Ted (Usvaniityn Jesse - Hamras Kiwa)Usvaniityn Jones  1v. ( Usvaniityn Hemuli - Elsa v.d. Horst)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti