keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Menestystä Ukissa!

Viime lauantaina Lordi ja Hemulin lapset; Jesse, Josefiina ja Jessica tekivät pitkän reissun Uudenkaupungin shettisnäyttelyyn.Mukana Olivat myös Hamilton ja Helmeri uuden omistajansa Satu-Päivin kanssa sekä avustamaan lupautunut Mira.Onneksi pitkä matka ei ollut turha;Meidän poneista päivän avasi  Jesse olemalla I palkinnolla luokkavoittaja sekä Paras Nuori Ori


Josefiina jatkoi veikkapojan viitoittamalla tiellä ollen oman luokkansa voittaja I palkinnolla , Res-CH-Nuori sekä päivän päätteeksi BIS III.


Jessica palkittiin myös I palkinnolla , oman luokkansa kakkosena, edelle meni näyttelyn BIS II.
Lordi sai kilpailla ihan omassa luokassaan , tuloksena I palkinnon luokkavoitto, CH-orin titteli sekä BIS I!
Hamilton ja Helmeri saivat molemmat II palkinnon ja olivat omien luokkiensa kakkosia.Helmeristä ei valitettavasti löytynyt yhtään kuvaa, tässä Hamilton;
Päivän kruunasivat paras kasvattaryhmä josta kultaa sekä etenkin se että Hemulin jälkeläisryhmä palkittiin parhaana jälkeläisryhmänä kullalla! Hemulin jälkeläiset saivat arvion; Kaikki ponit ovat erittäin hyviä rotutyypiltään.

BIS kolmikko;
Näyttelykuvat julkaistu kuvaaja Piia Lerkin luvalla; Suurkiitokset hienoista kuvista! Sekä suuret kiitokset Satsulle, Miralle ja kaikille muille jotka auttamalla teitte tästä retkestä mahdollisen ja onnistuneen!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti