tiistai 29. toukokuuta 2012

Savijärven näyttelyt

Savijärven näyttelypäivä olikin vähän tavallista jännittävämpi näyttelyreissu , päivän ensimmäinen esiintyjä kun oli Hemuli helpossa Driving Class luokassa Taimiojan Hannan kanssa! Harjoiteltuhan toki oli Anjalan cup osakilpailussa , mutta olihan nyt kyseessä huomattavasti suurempi "areena" ja tapahtuma ja paljon enemmän poneja paikalla!
Hemuli sai ohjelmastaan 68pistettä , mikä on hieman vähemmän kuin viimeeksi.Poni toimi omaan silmään hyvin, toki hiomista on enemmän kuin tarpeeksi, mutta kokonaisuutena voi olla enemmän kuin tyytyväinen!


Hemuli pääsi mukaan käyttöluokkien Champion valintaan ja palkittiin RESERVE CHAMPIONINA!!! Enemmän kuin uskalsin toivoakaan:)))
Kuva alla; Nelli Litmanen; Hemuli kunniakierroksella, vauhtia löytyy!Omista poneista 3 osallistui näyttelyluokkiin lisäksi mukana näyttelyssä oli 3 muuta Usvaniittyä ; Helmiina , Helmeri ja Hamilton.

Näyttelyluokissa päivän avauksen suoritti Hemulin 1-vuotias poika Jesse , Jesse palkittiin II palkinnolla Luokkavoittajana , Parhaana Nuorena Orina ja lopulta Reserve Champion Nuorena!!BIS kehässä menestys ei valitettavasti enää jatkunut , mutta menestystä tuli varsin runsaasti näin nuorelle miehelle!Helmeri joutui valitettavasti tyytymään tuomarin tiukan linjan mukaan ei palkittuun.(Aika uskomattoman iso määrä poneja jäi tällä kertaa ilman palkintoa)

Päivää jatkoivat Irina II palkinnolla sekä Helmiina myös II palkinnola , mutta ihan mukavalla sijoituksella luokassaan.Irina kuvassa alla;


Päivän trendin mukaan myös Hamiltonin ja Lordin oli tyytyminen II palkintoon.


Iso kiitos kuvista kuvaajille!, Kuvat julkaistu heidän luvallaan.

(Jos jotain saisi toivoa , niin hieman vähemmän aurinkoa riittäisi näyttelypäivänä, allekirjoittanut parantelee edelleen itseään...onneksi ponit eivät polta nahkaansa:)  )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti