maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kangasniemi


Mikä olisikaan hauskempaa huvia kuin matkailla kauniina sunnuntaipäivänä kera kahden kiukkuisen pikkutamman ja muutaman muun ponin kanssa parin tunnin matkan päähän näyttelyyn.Julia ja Josefiina pitivät huolen näyttelypäivän "toiminta" puolesta , mutta siellä näyttelyssäkin sitten lopulta päästiin käymään, tosin Josefiina ei päässyt edes kehään asti kun ontui perille päästyä:(

Jesse otti jälleen voiton omassa luokassaan I palkinnolla ja palkittiin parhaana nuorena oriina sekä Reserve Champion nuorena.
(Kuvat tässä jutussa Laura Taimioja, julkaistu kuvaajan luvalla)


Julialla oli tällä kertaa oma luokka joten se sai luokkavoiton II palkinnolla  ja jokusen maininnan hieman tukevasta olemuksestaan. (Julia tietää miten nauttia kesästä...)

Hemuli on talven sairastelun jälkeen palannut entiselleen ja on nyt suhteellisen hoikka ja lihaksikas, tämä palkittiin I palkinnolla.Vaikka Hemuli on kuinka varsin mallikkaissa mitoissa kevyttä siitä ei tule tekemälläkään.
Kiitos Kipon Miralle Hemulin esittämisestä!

Jouke v.d. Bolster palkittiin Champion veteraanina I palkinnolla.Kehut tulivat tamman nuorekkaasta olemuksesta!
Ja Jouken varsa Jack palkittiin toistamiseen I palkinnolla luokkavoittajana ja Champion varsana!Jack toki esittikin aivan kaiken mitä se osaa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti