keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Lisää Näyttelytunnelmia:)Kuva yllä;Laura Taimioja


Näyttelypäivä kaikkineen oli varsin mukava , sääkin suosi meitä jo liian kanssa, vähän vähempäänkin lämpöön olisimme tyytyneet:)


Omalta osaltamme näyttelypäivän avasivat vuotiaat tammat Josefiina ja Indika; Josefiina voitti luokkansa hienosti I palkinnolla ja Indika palkittiin II palkinnolla.

Vuotias oripoika Jesse voitti oman luokkansa I palkinnolla ja palkittiin sekä parhaana nuorena orina että Champion nuorena!
(Kaikki jutussa alla olevat kuvat; Heidi Porkka, julkaistu kuvaajan luvalla!)2-vuotiaissa tammoissa "pullerot" Julia ja Jessica saivat tyytyä II palkintoon molemmat ja saivat huomautukset tuhdista kunnostaan:(

2-vuotias oripoika Jesper sen sijaan palkittiin I palkinnolla luokkavoittajana, saaden erittäin hyvän arvostelun:)
 Tänään Jesperi matkasi uuteen kotiinsa, Onnea matkaan Jesper!!

Ruokatauon jälkeen vuoroon tulivat tammat ja varsat ; Hillevi voitti varsallisten tammojen luokan I palkinnolla ja palkittiin Champion tammana.Sekä päivän lopuksi hienon hienosti BIS II!!!Hillevin varsa Juliet sai II palkinnon.Toinen varsallinen tammamme , jo veteraani ikään ehtinyt Jouke v.d. Bolster sai myös I palkinnon ja palkittiin Champion veteraanina.Jouken varsa Jack sai myös I palkinnon ollen Champion varsa, melkoinen huippupari!!

Viimeisenä omista poneistamme vuorossa oli Lordi joka teki sen mitä toivottiin, Voitti oriluokan I palkinnolla , oli Champion ori ja lopulta BIS I ! Ollen sitten myös paras Suomessa syntynyt.
Esitimme myös sekä kasvattaja ryhmän että Hemulin jälkeläisryhmän.Molemmat palkittiin kullalla!

Kasvattajaryhmastä saimme seuraavan arvion;
Erittäin hyvä ryhmä , tasainen, korkea laatu, hyvinliikkuvia poneja ,joilla kaikilla erinomaisen hyvä luusto.

Ja Hemulin jälkeläisryhmä sai seuraavan arvion;
Erittäin tasainen ja laadukas ryhmä hyvin liikkuvia poneja.


"Kotinäyttelyyn" osallistui myös ilahduttavan monta kasvattiamme uusien omistajiensa kanssa; 2-vuotiaista tammoista Helen joka sai II palkinnon sekä Helmiina joka palkittiin I palkinnolla ja hyvällä sijoituksella 3/9 suuressa luokassa.2-vuotias oripoika Helmeri joka joutui tyytymään tällä erää III palkintoon.
Aikuisissa ruunissa esiintyivät Heppu ja Hamlet jotka molemmat palkittiin II palkinnolla,pojat olivat todella mukavasti luokan toinen ja kolmas!

Kuvassa Heppu;

Ja tässä Hamlet (kuva;Heljä Kämäräinen)


Lisäksi Hamilton osallistui oriluokkaan ja sai hienosti I palkinnon!!

Tulokset kokonaisuudessaan Shetlanninponiyhdistyksen kotisivuilla: http://www.shettis.com/

Vielä kerran SUURKIITOKSET kaikille jotka tekivät näyttelypäivästä mahdollisen sekä ERITYIS KIITOKSET tuomari Kirsi Lehtoselle !

Voittajan on taas helppo hymyillä;
(Kuva;Laura Taimioja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti