torstai 25. huhtikuuta 2013

Nurmijärven hippos

Tiistaina aloitettiin näyttelykausi käymällä Vuonotalli Solsikessä järjestetyssä Hippoksen näyttelyssä.
Paitsi että näyttelyssä vallitsi hyvä tunnelma oli myös näyttelypaikka todella hyvä;Ajankohdasta huolimatta kuraa ei missään,todella kivat paikat ja erittäin hyvä maneesin pohja!Lisäksi vielä mainio buffetti! Eli varmasti jatkossa suuntaamme tänne uudestaankin mikäli näyttelyitä pidetään!

Mukana matkassa olivat aikuiset tammat Usvaniityn Helmi (s.-08 Alfons-Ekskogens Indra) ja Almnäs Konvalj (s.-99 , Timothy v.St Geerhof- Witch v. Bunswaard).Molemmat tammat kantakirjattiin I palkinnolla!Nythän käytössä oli ensimmäistä kertaa uusi arvostelusysteemi ja pisteitä annettiin uskomattoman monesta kohdasta...joten ne soljuivat ohi korvien...!Valitettavasti niitä ei kirjattu passiin ja mukaankaan ei saanut arvostelukaavaketta, mutta näkynevät pian Hippoksen sivuilla.

 Kuvia Nurmijärveltä; Kuvaaja Laura Taimioja, suuret kiitokset kuvista!
 
Almnäs Konvalj
 
 
Usvaniityn Helmi
 
 Iloset palkitsemistunnelmat:)
 


 
Ja muutama oma räpsy hienoista poneista , hienoine ruusukkeineen:)
 
 

 
Sunnuntainahan olisi voinut luulla että tuo käyttiskoulutus oli suunnattu Usvaniityn poneille; 6 osallistujasta Usvaniityn poneja oli 4! Eli Hemulin ja Lordin lisäksi mukana olivat Summalaiset reippaat ja iloiset ruunamiehet Usvaniityn Heppu ja Hannes (omistaja Mariitta Salmenhaara).
 
Vähän lisää kuvia valmennuksesta;Kuvaaja Mariitta Salmenhaara, Kiitos kuvista!
 
Hemulia ja Lordia;
 
 
Harvalukuinen , mutta iloinen yleisö

 
Usvaniityn Heppu ja Heidi Porkka


 
Usvaniityn Hannes ja Essi PorkkaEi kommentteja:

Lähetä kommentti