sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kevään ja varsojen odotusta...

Ponit on vaihtaneet karvaa niin mahdottomasti, mammat pyöristyy vauhdilla ja viimekesäiset varsat kasvaa huimaa vauhtia teiniponeiksi.Nuoria poneja on opetettu ja opetetaan ajolle...eli ihan vilkasta se pitelee meillä.
Ensimmäiseen varsomiseenkin on enää ihan hetki vain , Dalsgårds Ramonan odotetaan varsovan välillä 6-17.4 !Varsan suhteen on odotukset ja toiveet korkealla ja on se sitten kumpi vain niin jää meille kotiin kasvamaan.

 Dalsgårds Ramona (No Fear v.d. Romer - Dalsgårds Estelle)
Usvaniityn Joe löysi uuden kodin johon muutti maaliskuun alussa.Onnea uuteen kotiin ! Mukavia kuulumisia onkin saatu  kuulla jo !

Kuvissa Joe tutustuu uusiin ystäviinsä, kuvat Heljä Kämäräinen.Julkaistu kuvaajan luvalla.Usvaniityn Jaarli on ilmoitettu oripäiville.Hampaiden vaihto sattuu tälläkin orilla nyt ihan pahimpaan aikaan, mutta toivottavasti uudet upeat pysyvät hampaat nököttävät paikoillaan oripäivien koittaessa!Tämän talven hankintoihin kuuluu vanha perinteikäs reki! Tänä talvena rekeä on vetänyt vain Usvaniityn Hemuli. Ensin kokeiltiin omilla tutuilla ravivaljailla;


Ja sitten otettiin käyttöön uudet rekivaljaat länkineen ja luokkineen.Poni on kuin olisi syntynyt tähän puuhaan!


Usvaniityn Lordi on aloittanut treenit kv-näyttelyn käyttöluokkiin.Lordihan on nostanut kuntoa jo pidemmän aikaa ja nyt kun maaliskuussa alkoivat kelit suosimaan on sitten päästy ajamaan jo ihan kunnolla.

Ajo-opetus etenee pikku hiljaa, tässä Usvaniityn Jasu ( Nasu) vetää kärryjä ensimmäisen kerran! Kiltisti ja rauhallisesti, iloisin mielin! Mikäli kaipaat todella rakastettavaa pikkuponia kainaloon halittavaksi, kysy Nasua! Myytävänä sopivasti oman rakastavan ihmisen/perheen kainaloiseksi!Aiemmin ajo opin aloittaneet ovat edistyneet mukavasti, tässä Usvaniityn Harry.


Välillä on sitten vähän humputeltukin; Usvaniityn Jesse
Usvaniityn Hemuli

 Usvaniityn Jesse ja Usvaniityn Jerry


Aurinkoiset ilmat ovat saaneet vuotiaat hyvin raukeiksi ja naattimaan olostaan.On tässä päikkäreitä otettu.
Omat ponit on pysytelleet kotisillä, mutta Usvaniityn Irinaa taustajoukkoineen kävimme tapaamassa Kouvolan raveissa.Irina siis numerolla 4.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti