sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Hankasalmen Hippos:)

Iloinen , onnellinen ja liikuttunut...Hankasalmen reissu kieltämättä löi laudalta kaikki hurjimmatkin ennakko-odotukset...Ainahan sitä toivoo ja unelmoi..., mutta kun ne toiveet käy yksi toisensa jälkeen toteen:)

Tämä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:)

 
Päivän aloitti Hemulin poika U. Jack joka palkittiin maitovarsa arvostelussa I palkinnolla.Jack keskittyi ihan kaikkeen muuhun paitsi itse asiaan:)
 
 
Tämän jälkeen päivä jatkui tammojen kantakirjauksella, omat olivat ryhmän viimeisinä peräkkäin ja arvostelut luettiin poneille heti saman tien.
 
Hillevissä on jotain mikä vetoaa minuun itseeni kovin ja onneksi tamma vetosi myös Hippoksen lautakuntaan.Hillevillähän on pohjalla kaksi kakkospalkintoa nuorena ponina.Mielestäni poni oli nyt parhaimmillaan mitä se on ikinä ollut ja lautakunta oli onneksi samaa mieltä:) Näin ollen U.Hillevi palkittiin pistein 98788=40p ja KTK I !
 
Heti perään esiintyi vanha rouva Jouke v.d. Bolster , joka on ikäisekseen suorastaan häkellyttävän pirteä pakkaus:) Jouke kirjattiin Suomeen pistein 98788=40p ja KTK I! Laukasta lautakunta antoi Joukelle 9!
 
Tämän jälkeen olikin aikaa juoda kahvia vähän enemmänkin ja hermoilla hieman lisää...mukana olleet 3 1-vuotiasta tammavarsaa kun esiintyivät vasta ihan näyttelyn loppupuolella.
 
U.Indika todellakin esiintyi edukseen ja sai pisteikseen 99778=40p ja I palkinto!
 
U.Jasmiini eli kotoisasti Hurjis vaan puolestaan koko lailla räjäytti pankin:) Pisteet 99689=41p ja I palkinto, tämä veti omistajan koko lailla sanattomaksi...:) Ja se arvostelu:)))
 
Pikkuinen U.Judith sai ainoana II palkinnon , kuitenkin ihan hienoin pistein; 89777=38p .Judith eroaa muista paitsi väriltään (sehän on maailman suloisin kirjava :)  ), myös sillä että sen molemmat vanhemmat ; Hulda ja Hemuli ovat omia kasvatteja:)
 
Päivän kruunasi lopulta Jouke v.d. Bolsterin valinta toiseksi näyttelyn BIS poniksi!Vanhan rouvan charmi riitti lopulta:)
 
Kotona oltiin yhdeksän jälkeen illalla ja ehdittiin sitten vielä kerätä ponit sisälle juuri ennen kaatosadetta...
 
Täydellinen päivä:)))
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti