keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Monenmoista menoa...

Suomen kesä on tunnetusti lyhyt...niimpä kun mielenkiintoisia ja käymisenarvoisia tapahtumia on paljon ne menevät pakostikin päällekkäin , niin viime viikonloppunakin kun oli sekä Mustialan näyttely että vuonohevosten SM-kisat.

Usvaniityn Midnattsprinsesse eli kotoisammin Sessa ,joka asustelee Hyvinkäällä Virve Erosen omistuksessa osallistui vuonisten SM kilpailuihin ratsastajanaan Emma Tuominen.
Lauantaina oli vuorossa kouluosuus , jossa Sessa voitti hienosti ns.verryttelyluokan , joka oli aikuismerkki 2002 ja oli äärimmäisen kovatasoisessa mestaruusluokassa hienon hienosti viides!
Sunnuntaina kilpailut jatkuivat esteillä joilla Sessa voitti 70cm luokan erittäin selvällä aikaerolla seuraavaan .Mestaruusluokan erikoisemmat esteet kuitenkin saivat Sessan hieman hämmentymään ja näin estemestaruusluokka ei tuonut enää lisää menestystä.
Nämä upeat suoritukset kuitenkin toivat Sessalle kutsun ensivuoden vuonohevosten PM-kilpailuihin , huikeaa!
Suuret onnittelut menestyksestä niin omistajalle, ratsastajalle kuin itse päätähdelle Sessallekin!!

Sessa 9.9 Kiljavalla.  kuva; Virve Eronen

 
 
Me siis vietimme viikonloppua vaihtelevassa säässä Mustialassa.
Lauantaina Hemuli osallistui Taimiojan Hannan kanssa helpon driving classin finaaliin.Tuloksena oli kolmas tila neljän valjakon luokassa ja pisteitä kertyi 75, joukossa niin kaksi 9 kuin kaksi 6;sta.Tuomarina toiminut Päivi Lönblad antoi Hemulille  erittäin hyvän kirjallisen arvion:)
Hieman jäi jälkeenpäin harmittamaan että Hemulille ei ihan paras päivä finaaliin sattunut , sellainen ihan tavallisen siisti suoritus olisi riittänyt todennäköisesti toiseen tilaan tai jopa voittoon, nyt muutama "mutka" vei muuten siististä ohjelmasta ne muutamat kaivatut pisteet...Lisää harjoitusta ja ensivuonna uusi yritys...

Usvaniityn Hemuli ja Hanna Taimioja
 

 
Lauantaina mukana oli myös Hemulin kolme varsaa;
Vuotias ori Usvaniityn Jesse I palkinto ja Luokkavoitto (Jesse ei siis pettänyt taaskaan , jokaisella kerralla on ollut tuomisina vähintään luokkavoitto,niitä on nyt tältä kesältä yhteensä 6!Lisäksi 4 x Paras Nuori Ori, 2 x Res CH-nuori ja kerran CH-nuori.Ja vieläpä Hippoksen I palkinto ja 40pist!)
  sekä vuotiaat tammat Usvaniityn Judith I palk. luokkansa 5/10 ja Usvaniityn Josefiina II palk.
 
Usvaniityn Jesse
 

 
Usvaniityn Judith
 

 
Usvaniityn Josefiina
 


Sunnuntaina mukaan pakattiin kaksi varsatammaa ja Lordi. Näistä Hemulin poika vastasi parhaasta tuloksesta ,kun Jack oli orivarsaluokan toinen I palkinnolla , myös sen emä  veteraani Jouke v.d. Bolster sai I palkinnon. Hamras Kiwa sai myös I palkinnon luokassa 4-9v varsalliset tammat ja sen varsa Indira II palkinnon.Lordi sai myös I palkinnon.

 
Usvaniityn Jack
 
 
Usvaniityn Indira
 
 
 
Hamras Kiwa

 
 
Usvaniityn Lordi
  
 
Tiistaina palattiin taas arkeen ja jatkettiin ajo-opetusta.Joonatanilla ja Jou-Joulla on nyt ollut kärryt perässä 3 kertaa ja mukavasti on edistystä tullut, pikkupätkiä mennään jo ilman talutustakin...
 
Usvaniityn Joonatan
 
 
Usvaniityn Jou-Jou
 
Sekä Joonatan että Jou-Jou ovat myytävänä!
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti