keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Syksy tulee...

Tosin vaikea sanoa mistä se mahtoi alkaa, heinäkuun puolivälin jälkeen on satanut kai jokatoinen päivä...ja taas tulee lisää vettä...
Jäljellä Hankasalmen hippoksen näyttely , jossa olisi tarkoitus kantakirjata 2 tammaa , esittää toisen varsa maitovarsa-arvostelussa sekä 3 nuorta tammaa rakennearvostelussa.Jos se nyt tuona yhtenä päivänä voisi pitää poutaa...

Joonatan ja Jou-Jou voidaan katsoa ajo-opetetuiksi, molemmilla sujuu kärrynveto ilman taluttajaa sekä pellolla että tiellä.Molemmat on myös helppo valjastaa kärryn eteen, eli ovat varsin toimivia 2-vuotiaita!

 
Joonatan palaa lenkiltä....
 
Hemulin emä Juliet oli aikanaan varsin hyvä käyttöponi, se toimi hienosti niin ratsuna kuin ajaen.Juliet oli myös aikamoinen rautahermo, nuoresta iästään huolimatta se osallistui mm. markkinakulkueeseen.
 Julian sulhaseksi valikoitui ruunikko Opan , jolla oli hyvä työmoraali ja takanaan hieno ura käyttöponina.
Hemuli tuntuu saaneen vanhempiensa hyvät geenit; Se on rautahermoinen ja monipuolinen käyttöponi jonka opettaminen sujui hyvin helposti.Hemuli tuntuu siirtävän hyvät käyttöponin geeninsä eteenpäin, nyt kotona olleet 5 2-vuotiasta "Hemulilaista" on opetettu ajolle ja jälkeenpäin voi vain ihmetellä niiden nopeaa oppimista ja hyvää työmoraalia.
 
Nyt puuttuu enää yksi asia; Oma hyvä ja rakastava koti sekä Joonatanille että Joulle, koti jossa voivat ilahduttaa ihmisiä hyvinä käyttöponeina!Justiina sen oman hyvän kodin jo löysi:))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti